la formatgeria de Sitges

Cada dia s'haurien de consumir dues racions de lactis -preferiblement iogurts i formatges- LA VANGUARDIA, octubre de 2011

Coneix-nos

  • Qui som?
  • El local
  • Altres serveis
  • Han treballat amb nosaltres
  • On som?

Han treballat amb nosaltres



A banda dels restaurants i hotels de Sitges als quals aportem els nostres formatges i coneixements, un grup d'empreses han confiat en nosaltres per la preparació de càterings, fustes per als seus esdeveniments o aconteixements.




 





 






Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir en XCompartir con FacebookCompartir en Pinterest
Inicio
Suscribirse a: Entradas (Atom)

Reservas Online

Reservas Online

TripAdvisor

  • TripAdvisor

Archivo del blog

  • ▼  2016 (3)
    • ▼  diciembre (1)
      • La familia quesera se amplia con un nuevo local
    • ►  mayo (1)
    • ►  enero (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  diciembre (3)
  • ►  2014 (11)
    • ►  octubre (1)
    • ►  septiembre (2)
    • ►  agosto (1)
    • ►  julio (1)
    • ►  junio (1)
    • ►  mayo (2)
    • ►  febrero (1)
    • ►  enero (2)
  • ►  2013 (10)
    • ►  diciembre (1)
    • ►  octubre (2)
    • ►  agosto (2)
    • ►  mayo (1)
    • ►  abril (2)
    • ►  marzo (1)
    • ►  enero (1)
  • ►  2012 (7)
    • ►  diciembre (1)
    • ►  noviembre (2)
    • ►  octubre (3)
    • ►  septiembre (1)
la formatgeria de Sitges - Santiago Rusiñol, 34 - sitges@laformatgeria.cat - Tel. 630 67 59 76 - . Tema Fantástico, S.A.. Con la tecnología de Blogger.