La formatgeria de Sitges és una petita boutique de venda
i degustació de formatges artesans i amb denominació d'origen espanyols així
com de productes selectes.
El formatge
artesà és salut. Segons un estudi de la Universitat de Copenhaguen
reforça el sistema immunològic, combat la esteoporosi, reforça les dents,
aporta vitamina B, ajuda a les embarassades a produir llet materna i combat el
càncer pel seu contingut en àcid linoleic conjugat (CLA). Si a tot això sumem
que a Espanya hi ha al voltant de dues centes varietats diferents de formatges,
tenim la fórmula per la qual hem apostat a la formatgeria de Sitges.
Volem fomentar la cultura del formatge de qualitat i
reconèixer el treball dels productors artesans. Per això comptem amb una àmplia
oferta de formatges artesanals i de llet crua de diferents racons d'Espanya. A
diferència del formatge industrial, el formatge artesà és un producte de
temporada que cal consumir en el millor moment. Per aquest motiu, la nostra
carta canvia constantment i seleccionem personalment cada un dels formatges que
oferim als nostres clients, treballant directament amb ramaders i productors.
La nostra oferta es completa amb productes que mariden a
la perfecció amb els formatges artesans: vins seleccionats, caves, champagne,
cerveses artesanes, melmelades casolanes ... Tot això per aconseguir una
experiència única, tant per regalar com per degustar al nostre local on, a més,
també podrà gaudir d'altres productes com foie, embotits ibèrics i de pagès,
pernil de gla, etc.