miércoles, 17 de octubre de 2012

Formatges d'Ocaña, darrera incorporació

Aquesta setmana hem rebut una nova partida de formatges. Es tracta dels Formatges Romero d'Ocaña, una petita localitat de la província de Toledo on elaboren uns productes realment sorprenents. En primer lloc, elaboren els seus formatges amb llet crua d'ovella dels seus propis ramats als quals incorporen entre un 2 i un 6% de llet de cabra la qual cosa els hi confereix un gust molt especial.

Dins la D.O. Manchego, els germans Romero fan diferents formatges: fresc, amb romaní o amb pebre vermell, però nosaltres hem apostat pel formatge curat en coves amb mantega, el formatge curat en oli d'oliva de cinc mesos i el semi de llet crua.

Si els voleu tastar -el d'oli està sent una autèntica revolució- ja us podeu passar per la formatgeria de Sitges i demanar-los. Us avancem que aquest diumenge estarem tancats per visitar la Fira de Sant Ermengol a la Seu d'Urgell on ens desplaçarem per portar-vos els millor formatges dels Pirineus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario